Returnering

RETURNERINGSPOLITK

Ønsker du at ombytte eller sende en vare retur kan du nemt købe et returlabel via vores returportal, som du finder her.

Det er også muligt at bytte eller returnere din vare i vores fysiske butik beliggende Nordre Frihavnsgade 31, 2100 København Ø. Her tager vi imod varen, og opretter returen og så går returbeløbet ind på samme kort som du brugte ved det oprindelige køb. Bemærk at der godt kan gå 3-5 hverdage før pengene er retur på kortet.

Vælger du at købe et returlabel et andet sted fra, er det vigtigt at du sender pakken direkte til vores adresse (Collage Cph, Nordre Frihavnsgade 31, 2100 København Ø). Vi afhenter ikke pakker i pakkeshops.

Varer købt på collagecph.dk kan returneres indenfor 14 dage efter modtagelse. Er de 14 dage overskredet, er det derfor ikke længere muligt at returnere varen.

Fortrydelsesretten annulleres, hvis du bruger produktet på en måde, der åbenlyst reducerer salgsværdien markant.

Du har pligt til at returnere varen ubrugt og i samme stand og mængde, som den var modtaget. Dette gælder også den emballage, der måtte sidde på varen. Du afholder selv de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

Bemærk, at du er ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind, og at du bærer risikoen for varen indtil vi modtager den. Det er kundens ansvar at dokumentere at returneringen er sket. Når varen er modtaget i fin stand, tilbagefører vi det betalte beløb.

Ved afviste eller ikke-afhentede pakker, sådan at pakken sendes retur til os, opkræves der et gebyr på DKK 40.

Er du usikker på returforløbet kan du som altid sende os en e-mail til kundeservice@collagecph.dk