Privacy Policy

Collage CPH
Naboløs 1, kld. 
1206 København K

CVR: 40605851

Formålet med denne privat politik er at gøre vores kunder opmærksom på, hvordan Collage CPH behandler personoplysninger. Det er Collage CPH´s mål, at du er bevidst om hvordan vi behandler personlige oplysninger ifølge den nye GDPR lov. 
 

PERSONDATA & SIKKERHED HOS COLLAGE CPH For at kunne handle på collagecph.dk, beder vi dig om følgende oplysninger: Navn Adresse Telefonnummer (så GLS kan sende dig besked om din pakke) E-mailadresse. Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. Eller for at kunne komme i kontakt med dig ved spørgsmål, eventuel forsinkelse eller udsolgte varer. Ovenstående data bliver gemt med oplysninger om, hvilke varer du har købt.

Personoplysningerne registreres hos collagecph.dk og opbevares på sikker vis i fem år fra udgangen af det regnskabsår, oplysningerne vedrører, jf. bogføringslovens § 10, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi anvender Trustpilot.dk til indhentning af købsoplevelser. Oplysninger opsamlet fra Trustpilot.dk videregives ikke til andre.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige hos www.collagecph.dk er indehaveren Ann-Sofie Pedersen Ostenfeld. Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: shop@collagecph.dk.

Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart, medmindre dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse i sådan situation vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning.

COOKIES Ved at benytte collagecph.dk accepterer du, at vi bruger cookies. En cookie er en lille datafil, som vi lægger på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus. Brugen af cookies kompromitterer ikke din sikkerhed og du kan til enhver tid slå funktionen fra i din browser.

 

1. HVILKE OPLYSNINGER INDSAMLER VI, OG FOR HVILKE MÅL?
Når du som kunde besøger vores hjemmeside, indsamler vi automatisk oplysninger omkring dig. For eksempel, hvilken type browser du bruger som kunde, hvilke søgeudtryk bruger du som kunde på hjemmesiden, din IP-adresse og information om din computer for at optimere konverteringen på hjemmesiden, forbedre den og udføre målrettet markedsføring.
Når du køber et produkt på www.collagecph.dk, indsamler vi automatisk oplysninger om dig - navn, adresse, e-mail-adresse, telefonnummer, information. Med det formål at kunne levere produkter og med det formål at opfylde vores regnskabsmæssige forpligtelser.
Når du som kunde tilmelder dig Collage CPH´s nyhedsbrev, giver du dit samtykke til, at vi indsamler dit navn, adresse, telefonnummer og e-mail-adresse.
I forbindelse med dit abonnement på Collage CPH´s nyhedsbrev, vil det blive brugt til direkte markedsføring, herunder nyheder om produkter, begivenheder og meget mere.

 

2.  FORMÅL MED INDSAMLING AF DATA
Indsamling af information er nødvendigt for heletiden at forbedre www.collagecph.dk og via email marketing at kunne tilbyde vores kunder relevante tilbud, nyheder og begivenheder. Indsamlingen af personlige oplysninger om dig er en nødvendighed for at vi kan opfylde en ordrebekræftigelse. (Artikel 6, stk. 1, litra b), i persondataforordningen)
Vi indsamler kun de oplysninger, som du giver samtykke til og du kan hver en tid opsige dit samtykke eller slette Cookies (henvises til afsnit 5 og 8)

 

3. DATAPROCESSOR
Vi bruger eksterne samarbejdspartner til at udføre tekniske problemer og drift af hjemmesiden. Vi indgår derfor en databehandleraftale mellem vores eksterne partnere, for at sikre vores kunders oplysninger. Databehandlerne må ikke bruge dataene til andet formål end at hjælpe Collage CPH internt.

4. RETTIGHEDER
Collage CPH, som er dataansvarlig gør vores kunder opmærksom på kundens rettigheder forneden:
  • Du har til enhver tid ret til at sende en skriftlig besked om, hvilke oplysninger vi har registreret om dig samt oplysninger om, hvor informationen kommer fra. Du har ret til at modtage en kopi af dine personlige oplysninger.
  • Du har ret til at foretage forkerte fejl i de oplysninger, vi har registreret om dig.
  • I visse tilfælde har du ret til at slette alle personlige oplysninger af os og tilbagekalde dit samtykke.
  • Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personlige data, som vi behandler med henblik på direkte markedsføring via nyhedsbrev.
  • Du har til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, bedes du kontakte os på: shop@collagecph.dk
  • Du har til enhver tid ret til at klage til Datatilsynet: https://www.datatilsynet.dk/

5. SLETNING AF PERSONLIGE DATA
Personlige oplysninger slettes, når formålet er afsluttet. Personlige oplysninger opbevares i højst 5 år. Oplysninger, som vi har indsamlet, slettes automatisk fuldstændigt. Hvis du afmelder vores nyhedsbrev, slettes dine oplysninger derved også automatisk.

 

6. SIKKERHED
Kun medarbejdere har adgang til personlige oplysninger for at udføre deres arbejde samt eksterne bureauer, som vi har indgået databehandleraftaler med.

 

7. ÆNDRINGER I PERSONLIGE DATAPOLITIK
Vi har til enhver tid ret til at foretage ændringer i denne persondatapolitik.
Hvis vi foretager ændringer i persondatapolitikken, vil du blive informeret om dette ved dit næste besøg på webstedet under privacy policy: link: https://collagecph.dk/en/pages/privacy-and-cookies-policy.

 

8. COOKIE-POLITIK
Collage CPH bruger cookies med det formål at optimere webshoppen. Vi bruger cookies til at optimere hjemmesidens funktionalitet og for at gøre besøget så brugervenligt som overhovedet muligt for vores kunder. En cookie er et udtryk for forbrugernes adfærd på internettet, og som vil blive registreret med det formål at forbedre oplevelsen.

Du har altid mulighed for at slette en cookie fra din computer. Det kan fx. gøres via her: Gå til menuen "Værktøjer" -> Internetindstillinger -> Slet cookies.

* Collage CPH Persondata blev sidst opdateret: den 16. november 2020