Generelle Handelsbetingelser

Herunder finder du handelsbetingelserne for køb via webshoppen. Har du spørgsmål til nedenstående eller på anden vis brug for hjælp, så send os en e-mail til kundeservice@collagecph.dk

1. VIRKSOMHEDSOPLYSNINGER
Collage Cph ApS
Nordre Frihavnsgade 31
2100 København Ø
Danmark
E-mail: shop@collagecph.dk
CVR nr.: 40605851 / Grundlagt år: 2019

 

FRAGT I DANMARK:

 • Levering til pakkeshop: DKK 39
 • Levering til hjemmeadresse: DKK 60
 • Ordrer over DKK 499 sendes fragtfrit til pakkeshop
 • Afhent i butik: Gratis

Vi sender alle ordrer med GLS. Ordrer til afhentning i butik kan afhentes på adressen: Collage Cph, Nordre Frihavnsgade 31, 2100 København Ø. 

Hvis du vælger at afhente din ordre i butikken, bedes du vente med at afhente til du modtager en e-mail fra os. Vi sender dig en besked, så snart din ordre er klar til afhentning, hvilket oftest er samme dag. 

 

FRAGT TIL UDLANDET:

Vi tilbyder levering til hele verden. Vi sender alle pakker med GLS og priserne er som følgende: 

 • Sverige: DKK 130
 • Tyskland: DKK 130
 • Resten af Europa: DKK 220
 • Norge / Schweiz: DKK 350
 • Færøerne / Island: DKK 350
 • Storbritanien: DKK 450
 • USA: DKK 500

Bemærk, at ordrer til Storbritanien skal være på minimum GBP 135 (ca. DKK 1130) for at kunne blive sendt. 

 

LEVERING:

Danmark: 1-3 arbejdsdage 
Europa: 2-5 arbejdsdage 
Resten af verden: 3-6 arbejdsdage 
Bestil før kl. 12 på alle hverdage - og din pakke bliver afsendt samme dag. 
Du modtager automatisk en mail fra os med GLS tracking nummer, så snart vi har pakket din ordre.
*I ekstra travle perioder kan der forekomme længere leveringstid. Ligesom pakker der skal leveres uden for EU kan blive forsinket på grund af tolden.

 

5. UDSOLGTE PRODUKTER

Vi tager forbehold for udsolgte produkter, og skulle det være tilfældet at en bestilt vare er udsolgt, så kontakter vi dig på e-mail og aftaler nærmere i forhold til ombytning til anden vare, afventning i forhold til varen er på lager igen eller annullering af varen/ordren. 

 

6. BETALINGSMULIGHEDER

På collagecph.dk kan du betale med VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro og Mobilepay.

*Alle betalinger er sikret gennem NETS, og pengene hæves først fra kunden, når ordren er afsendt. 

 

7. RETURNERING

Ønsker du at ombytte eller sende en vare retur kan du nemt købe et returlabel via vores returportal, som du finder her.

Det er også muligt at bytte eller returnere din vare i vores fysiske butik beliggende Nordre Frihavnsgade 31, 2100 København Ø. Her tager vi imod varen, og opretter returen og så går returbeløbet ind på samme kort som du brugte ved det oprindelige køb. Bemærk at der godt kan gå 3-5 hverdage før pengene er retur på kortet.

Vælger du at købe et returlabel et andet sted fra, er det vigtigt at du sender pakken direkte til vores adresse (Collage Cph, Nordre Frihavnsgade 31, 2100 København Ø). Vi afhenter ikke pakker i pakkeshops.

Varer købt på collagecph.dk kan returneres indenfor 14 dage efter modtagelse. Er de 14 dage overskredet, er det derfor ikke længere muligt at returnere varen.

Fortrydelsesretten annulleres, hvis du bruger produktet på en måde, der åbenlyst reducerer salgsværdien markant.

Du har pligt til at returnere varen ubrugt og i samme stand og mængde, som den var modtaget. Dette gælder også den emballage, der måtte sidde på varen. Du afholder selv de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

Bemærk, at du er ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind, og at du bærer risikoen for varen indtil vi modtager den. Det er kundens ansvar at dokumentere at returneringen er sket. Når varen er modtaget i fin stand, tilbagefører vi det betalte beløb.

Ved afviste eller ikke-afhentede pakker, sådan at pakken sendes retur til os, opkræves der et gebyr på DKK 40.

Er du usikker på returforløbet kan du som altid sende os en e-mail til kundeservice@collagecph.dk

 

8. REKLAMATION

Du har 2 års reklamationsret i henhold til Købeloven, omfattende fejl og mangler ved varen, som er opstået inden for denne periode. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængigt af den konkrete situation. Reklamationen skal være berettiget og manglen må ikke være opstået som følge af en fejlagtig brug af varen eller anden skadeforvoldende adfærd. 

Du skal reklamere inden for rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Du reklamerer ved at sende en e-mail til shop@collagecph.dk, hvori du beskriver hvad problemet er så detaljeret som muligt og vedhæfter minimum et billede.

 

9. GAVEKORT

Det er muligt at købe et gavekort til brug i vores webshop. Gavekortet bliver sendt digitalt på e-mail. Gavekortet kan indløses inden for 3 år efter udstedelsesdatoen. 

 

10. PERSONDATA & SIKKERHED 

Vi vægter sikkerheden samt beskyttelse af vores kunders persondata yderst højt. Læs hele vores persondata-politik her.  

 

11. NYHEDSBREVE 

Tilmelder du dig vores nyhedsbrev, accepterer du at vi må kontakte dig via e-mail med nyheder og markedsføring af vores varer.

Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbreve. Det gør du nemt via afmelding-linket nederst i nyhedsmailen eller ved at kontakte os på kundeservice@collagecph.dk. Vi vil behandle dine informationer med fuld diskretion og respekt. Læs mere herom under afsnittet 'Persondata og sikkerhed'.

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 21/12-2021.