Generelle Handelsbetingelser

Herunder finder du handelsbetingelserne for køb via webshoppen. Har du spørgsmål til nedenstående eller på anden vis brug for hjælp, så send os en e-mail til shop@collagecph.dk

1. VIRKSOMHEDSOPLYSNINGER
Collage Cph ApS
Nordre Frihavnsgade 31
2100 København Ø
Danmark
E-mail: shop@collagecph.dk
CVR nr.: 40605851 / Grundlagt år: 2019

 

2. FRAGT I DANMARK:

Vi sender alle ordrer som pakkepost med GLS. Priserne er som følgende:

 • Levering til Pakkeshop: DKK 35
 • Levering til hjemmeadresse: DKK 50
 • Afhent i butik: Gratis
 • Ordrer over DKK 400 sendes fragtfrit til nærmeste pakkeshop.

Vores butik ligger på adressen:

Collage Cph, Nordre Frihavnsgade 31, 2100 København Ø. 

Hvis du vælger at afhente din ordre i butikken, bedes du vente med at afhente til du modtager en e-mail fra os. Vi sender dig en besked, så snart din ordre er klar til afhentning, hvilket normalt er samme dag. 

 

3. FRAGT TIL UDLANDET:

Vi tilbyder levering til hele verden. Vi sender alle pakker med GLS til pakkeshop og priserne er som følgende: 

 • Sverige: DKK 70
 • Tyskland: DKK 70
 • Belgien: DKK 70
 • Holland: DKK 70
 • Frankrig: DKK 100
 • Østrig: DKK 150
 • Spanien: DKK 150
 • Italien: DKK 150
 • Grækenland: DKK 150
 • Norge: DKK 200
 • Schweiz: DKK 200
 • Færøerne/Grønland/Island: DKK 250
 • Øvrige lande i Europa: DKK 200
 • Storbritannien: DKK 400
 • USA og resten af verden: DKK 500

Bemærk, at ordrer til UK grundet nye Brexit regler skal være på minimum GBP 135 (ca. DKK 1130) for at kunne blive sendt. 

 

4. LEVERING:

Danmark: 1-3 arbejdsdage 
Europa: 2-5 arbejdsdage 
Resten af verden: 3-6 arbejdsdage 
*I ekstra travle perioder kan der forekomme længere leveringstid. 

Du modtager automatisk en mail fra os med GLS tracking nummer, så snart vi har pakket din ordre.

 

5. UDSOLGTE PRODUKTER

Vi tager forbehold for udsolgte produkter, og skulle det være tilfældet at en bestilt vare er udsolgt, så kontakter vi dig på e-mail og aftaler nærmere i forhold til ombytning til anden vare, afventning i forhold til varen er på lager igen eller annullering af varen/ordren. 

 

6. BETALINGSMULIGHEDER

På collagecph.dk kan du betale med VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro og Mobilepay.

*Alle betalinger er sikret gennem NETS, og pengene hæves først fra kunden, når ordren er afsendt. 

 

7. HVORDAN OMBYTTER / RETURNERER JEG EN VARE?

Varer købt på collagecph.dk kan returneres indenfor 14 dage efter modtagelse. Er de 14 dage overskredet, er det ikke længere muligt at returnere varen. Sender du varen retur, skal den lige så sendes indenfor 14 dage fra modtagelsen. En e-mail om ønsket returnering indenfor den gældende periode, anses ikke som gyldig returnering, varen skal være afsendt senest 14 dage efter modtagelsen. Overskrides perioden, vil returneringen ikke accepteres og sendes tilbage til modtager. Vi afhenter ikke pakker i pakkeshops, hvorfor at alt skal sendes privat til nedenstående adresse. Bemærk at der kan gå op til 7 dage før returneringen bliver behandlet efter ankomst hos os. Ønsker du at ombytte eller sende en vare retur bedes du sende os en e-mail til shop@collagecph.dk. I mailen bedes du forklare grunden til returnering/ombytning samt skrive dit ordrenr. 

Fragtomkostninger i forbindelse med returnering af varer påhviler altid dig som køber. Vi sender gerne et returlabel for 35 kr., som vi fratrækker ved refunderingen. Ved ønske om ombytning til anden vare, sendes den nye vare fragtfri til dig. 

Varer sendes retur til: 
Collage Cph
Nordre Frihavnsgade 31
2100 København Ø

 

Du kan også returnere eller ombytte din vare i vores butik. Bemærk dog, at vi kun kan give pengene retur til samme kort som varen blev købt på. Ved returnering i butikken kan der gå 3-5 hverdage fra indlevering til pengene er retur på kortet. 

Fortrydelsesretten annulleres, hvis du bruger produktet på en måde, der åbenlyst reducerer salgsværdien markant. Varen skal returneres ubrugt og i samme stand, som da du modtog den. Bemærk, at du er ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind, og at du bærer risikoen for varen indtil vi modtager den. Det er kundens ansvar at dokumentere at returneringen er sket. Når varen er modtaget i fin stand, tilbagefører vi det betalte beløb.
Ved afviste eller ikke-afhentede pakker opkræves et gebyr på DKK 40.

 

8. REKLAMATION

Du har 2 års reklamationsret i henhold til Købeloven, omfattende fejl og mangler ved varen, som er opstået inden for denne periode. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængigt af den konkrete situation. Reklamationen skal være berettiget og manglen må ikke være opstået som følge af en fejlagtig brug af varen eller anden skadeforvoldende adfærd. 

Du skal reklamere inden for rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Du reklamerer ved at sende en e-mail til shop@collagecph.dk, hvori du beskriver hvad problemet er så detaljeret som muligt og vedhæfter minimum et billede.

 

9. GAVEKORT

Det er muligt at købe et gavekort til brug i både webshoppen og i vores butik. Det er et fysisk gavekort som vi sender til dig med GLS. Gavekortet kan indløses inden for 3 år efter udstedelsesdatoen. 

 

10. PERSONDATA & SIKKERHED 

Vi vægter sikkerheden samt beskyttelse af vores kunders persondata yderst højt. Læs hele vores persondata-politik her.  

 

11. NYHEDSBREVE 

Tilmelder du dig vores nyhedsbrev, accepterer du at vi må kontakte dig via e-mail med nyheder og markedsføring af vores varer.

Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbreve. Det gør du nemt via afmelding-linket nederst i nyhedsmailen eller ved at kontakte os på shop@collagecph.dk. Vi vil behandle dine informationer med fuld diskretion og respekt. Læs mere herom under afsnittet 'Persondata og sikkerhed'.

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 21/12-2021.