FRAGT TIL DANMARK Ved køb for over 499 kr. leveres der fragtfrit (eks. Grønland og Færørerne) til nærmeste GLS pakkeshop.

Handler du for under 499 kr. vælger du selv om din ordre skal sendes til din privatadresse, en erhvervsadresse eller til den nærmeste GLS pakkeshop. Du kan også vælge at afhente din ordre i vores butik. Du har således følgende muligheder:

  • Levering til GLS pakkeshop til 39 kr.
  • Levering med GLS til erhvervsadresse til 39 kr.
  • Levering med GLS til privatadresse til 59 kr.
  • Afhent din ordre i vores butik (gratis)

Vores butik ligger på adressen Naboløs 1, kld., 1206 København K. Vi holder åbent man-fredag fra kl. 10-18.00 og lørdag kl. 10-17. Søndag er der lukket. Vælger du at afhente selv, får du en mail fra os, så snart din ordre er klar til afhentning.

FRAGT TIL UDLANDET Vi sender til det meste af verden. Fragtomkostninger for dit land vil fremgå af ordrebekræftelsen inden du betaler for ordren. Fragtomkostninger til udlandet er følgende:

  • Sverige, Tyskland, Belgien og Holland: 89 kr. Fri fragt ved køb over 1000 kr.
  • Grønland, Island, Færøerne, Norge og Schweiz: 249 kr. Fri fragt ved køb over 2000 kr.
  • Øvrig Europa: 189 kr. Fri fragt ved køb over 2000 kr.
  • USA & Canada: 349 kr. Fri fragt ved køb over 3000 kr.
  • Australien og New Zealand: 349 kr. Fri fragt ved køb over 3000 kr.

LEVERING Vi sender dine varer i løbet af 1-3 dage medmindre andet er noteret ved varen. Vi sender alle varer som pakkepost, der gør det muligt at spore pakken undervejs. Det betyder også, at varerne er forsikrede under forsendelsen og du bedes derfor ved modtagelse kontrollere pakkens indhold. Er pakken og/eller indholdet beskadiget ved ankomst, skal du anmelde det til os med det samme eller senest 3 dage efter modtagelsen samt returnere varen til os. Medsend meget gerne billeder af den beskadigede pakke og/eller indhold, som vi kan bruge som materiale for reklamation hos fragtfirmaet. Har du spørgsmål omkring leveringstid kan du kontakte os på shop@collagecph.dk. Hvis der opstår problemer i forbindelse med levering vil vi kontakte dig pr. e-mail. Bemærk at du altid selv kan spore din pakke via tilsendte trackingnummer, som du modtager fra GLS, når ordren er afsendt. Såfremt du ikke afhenter din pakke, og den sendes retur, betaler du selv for de ekstra fragtomkostninger ved at få leveret varen påny. Ønsker du alligevel ikke varen, vil du få returneret det fulde beløb for denne, dog fratrukket omkostninger til forgæves levering. Vi går meget op i bæredygtighed og genbruger derfor hvor vi kan. Pakker sendt fra collagecph.dk sendes derfor som udgangspunkt i genbrugskasser og med genbrugt bobleplast og lignende.

UDSOLGTE VARER I tilfælde af udsolgte varer kontakter vi dig telefonisk eller på mail og aftaler om du ønsker at vente på varen er på lager igen.