Julegaver: 20 ting, vi ønsker os

Julen er nær og julehandlen er godt igang derude på gader og stræder. Vi mærker det også i butikken og synes det er simpelthen så skønt at kunne få lov til at pakke så mange fine gaver ind, som skal under juletræer landet rundt.

Vi har samlet 20 af vores egne ønsker fra butikken, måske det kan give inspiration til dine sidste julegaveindkøb.

1. Hårbørste fra Fan Palm, 399 kr.

Luksuriøs og lækker hårbørste fra danske Fan Palm i størrelsen medium, som er en god størrelse til de fleste. Børsterne består af en blanding af bløde og skånsomme vildsvinehår og nylon, denne kombination stimulerer hovedbunden og transporterer hårets naturlige olier ud i længderne samtidig med at håret får en naturlig og glansfuld finish.

 

2. Strik i merinould fra Colorful Standard, 699 kr.

Vi elsker alt ved denne strik, den er blød, varm, har en skøn blodrød farve og er til en overkommelig pris. Vidste du at mærket, som for iøvrigt er dansk, ejer en fabrik i Portugal, hvor de får deres produkter produceret? En fabrik med gode forhold for medarbejderne og gode priser på grund af at der ingen mellemmand er, men at tøjet kommer direkte fra fabrik til butik. Det er ret sejt, synes vi!

 

3. Multi Olie fra Ecooking, 159 kr.

Vi er vilde med denne olie som kan bruges til et hav af forskellige formål, og dermed er den uundværlig at have i sit badeværelsesskab. Udover almindelig kropsolie kan den fx bruges som hårkur, makeupfjerner, i fodbad og til pleje af neglebånd. 

4. Lermaske fra Ecooking, 189 kr.

Skøn rensemaske til en træt hud - perfekt til juledagene med tid til afslapning. 

5. Quiltet toilettaske fra Ellies & Ivy, 749 kr.

Denne quiltede toilettaske er simpelthen for skøn. Den er i det skønneste blomsterprint og så er den yderst rummelig, således at der er plads til alle de nødvendige beuatyprodukter til rejsen.  

6. Hammamhåndklæde fra Algan, 325 kr. 

Dette håndklæde er vævet i et ensfarvet mønster og har den fineste lavendel lilla farve. Herudover er det virkelig blødt - et håndklæde der meget gerne må hænge på vores badeværelse.

 

 7. Eleonora halskæde fra Hultquist, 700 kr.

Denne halskæde med ferskvandsperle er simpelthen så fin, synes vi. Bemærk den anderledes, men utroligt pæne lukning fortil, som giver halskæden et cool udtryk.

 

8. Ear Stud Pixel Love fra LULU Copenhagen, 149 kr. 

Da vi for kort tid siden afholdte et piercing-event med desgineren bag LULU Copenhagen fik flere af os herinde lavet et ekstra hul i øret. Og vi er enige om at dette pixel hjerte passer fint i et ekstra hul ved siden af fx nogle hoops.  

 

9. Soft Touch Lite Bralet fra Organic Basics, 349 kr.

Denne bh fra danske Organic Basics er lavet af det blødeste og mest komfortable stof TENCEL ™ Lyocell, som er lavet af en miljøvenlig træmasse fra Eucalyptus træer, der er blevet raffineret til en blød, bæredygtig tråd. Et resultat der føles blødere end silke og glattere end bomuld.

10. Alicia Hårspænde fra Pico, 45 kr.

Et enkelt, men virkelig pænt hårspænde fra Pico. Og til en yderst overkommelig pris, så man kunne måskegodt tillade sig at ønske sig flere på én gang :) 

 

11. Valencia Dress fra Ellies and Ivy, 1.599 kr.

Den fineste kjole med flæser fra danske Ellies & Ivy. Den er lavet af et traditionelt håndvævet indisk stof i bomuld og en sølvtråd giver kjolen et festligt udtryk.

12. Parfume fra 2787 Perfumes, 799 kr.

Den her er uden tvivl en af de bedste parfumer vi nogensinde har duftet til. Den er frisk og kraftig på samme tid - en parfume der kan bruges til enhver lejlighed.

 

13. Halstørklæde i cashmere fra WUTH Cashmere, 1.599 kr.

Det blødeste halstørklæde i 100% premium fine cashmere. Vi ønsker os et i en klassisk farve som fx dette i gråt eller et i camel, så det kan bruges sæson efter sæson. 14. Rainy Petit Hoops multi fra Pico, 199 kr.

Disse øreringe er nogle af Picos allerstørste bestsellers, og det forstår vi godt. De er rigtig fine i denne multifarvede variant, men findes også i varianter med ensfarvede sten for et mere klassisk udtryk.

 

15. Kinfolk Table, 329 kr.

Hvis du holder af at lave og anrette mad, så burde du ligesom os sætte denne bog fra Kinfolk på ønskelisten. Den er fuld af opskrifter og inspiration til indbydende og velsmagende mad. 

 

16. Vita Notesbog fra Notem, 69 kr.

Hvem kan ikke bruge en ekstra notesbog? Det kan vi ihvertfald godt, og denne fine sag med gyldne striber er derfor på vores ønskeliste. 

 

17. Glas fra Kodanska, 139 kr.

De flotteste, mundblæste vandglas fra danske Kodanska. De findes i mange farver, og er så fine at kombinere. 

 

18. Wonderland no. 02 Plakat fra Hein Studio, 349 kr.

Danske Rebecca Hein fra Hein Studio har lavet den pæneste kollektion af plakater, og det var faktisk lidt svært at vælge blot ét herfra. Valget faldt på denne, som er et tryk af et originalt, håndskåret papercut. 

 

19. Galleria Plakat fra Nynne Rosenvinge, 349 kr.

Vi ønsker os denne grafiske plakat fra Nynne Rosenvinge, i neutrale farver så den kan indgå i de fleste af hjemmets rum eller i en større sammenhæng på fx en billedvæg. 

 

20. Alfred Lågkrukke fra Ania Design Studio, 299 kr.

En fin, lille lågkrukke, som er perfekt til at opbevare smykker i. Herudover er den bare flot at have stående på badeværelset - hvad er bedre end praktisk og pæn i én?