Juni nyheder: Vores 6 pastelfarvede favoritter

Juni nyheder: Vores 6 pastelfarvede favoritter

Produktinfo fra venstre: Soft Touch Lite Bralet i farven Dusty Rose fra Organic Basics, 349,- // Soft Touch Lite Bikini Brief i farven Dusty Rose fra Organic Basics, 349,- for 2 par // Click Hårspænde i farven Red/Blue fra Pico Copenhagen, 49,- // Vita Notesbog i farven Lavender fra Notem Studio, 60,- // Non Arte Plakat Biennale fra Nynne Rosenvinge, 449,- // Rainy Medium Creoler fra Pico Copenhagen, 249,- // Neglelak i farven Lilas fra Manucurist, 129,-

Franske Manucurist har netop lanceret en række limited edition farver til sommeren, og denne pastelblå farve er vores klare favorit. Det lækre sæt undertøj fra Organic Basics er heller ikke til at komme udenom. Det er lavet i TENCEL™ Lyocell, der er lavet af en miljøvenlig træmasse, som er blevet raffineret til en blød, bæredygtig tråd, og som føles blødere end silke og glattere end bomuld.

Det populære Click hårspænde fra Pico Copenhagen er et must have til sommeren, så håret nemt kan tæmmes efter en dag på stranden. Også fra Pico Copenhagen har vi udvalgt et par farverige creoler, som kan pifte ethvert outfit op.

Notem Studio har netop lanceret en række nye notesbøger, blandt andet den velkendte VITA Small notesbog, som nu er kommet i tre nye farver; lavender, yellow og bordeaux. Vi er især vilde med den lavendelfarvede, som er perfekt til sommerferiens impulsive tanker og idéer.

Vi kommer ikke uden om Nynne Rosenvinge's populære Non Arte plakater. Vi har udvalgt en af hendes nye fra Non Arte serien, Biennale, som er enkel og flot, og som allerede hænger hjemme på væggen.