Efterårsnyheder: Vores fem favoritter

Efterårsnyheder: Vores fem favoritter

Produktinfo fra venstre: ACTIVE Cardigan Camel/Bright Red fra Libertine-Libertine, 1.799,- // Shadow no. 13 Plakat fra Hein Studio, 349,- // Dory Stripe Glimmerstrømper fra Beck Söndergaard, 69,- // Fugtmaske fra Ecooking, 269,- // Victoria Hårspænde i Mint Glitter fra Pico Copenhagen, 49,-

Efteråret kalder og det gør det koldere vejr også. Vi har derfor fyldt butikken med strik, varme strømper og gode - og pæne - sager til hud og hår. 

I denne sæson introducerer vi et nyt mærke i butikken, og det er det supercool danske mærke Libertine-Libertine. En af vores favoritter fra kollektionen er denne chunky, varme strik i farvekombinationen camel, rød og med sort kant. 

Hein Studio er kommet ud med deres helt nye printkollektion, hvor denne Shadow no. 13 indgår, resten af kollektionen kan ses her. Der er en rar stemning over billedet, som med sine rolige farver passer godt til efterårets brusen og samtidigt hidkalder de dejlige sommerminder om sol og lange dage.

Som altid i butikken har vi glimmerstrømper fra Beck Söndergaard. Denne stribede strømpe i enkle farver er ny og allerede en af vores favoritter, da den nemt kan kombineres med garderobens andre farver.

Efteråret er en sæson der kræver mere fugt til huden. Denne fugtgivende maske fra Ecooking med hyaluronsyre, sesam-, mandarin- og mandelolie gør din hud silkeblød. Masken reparerer din hud og giver den glød. Samtidig beskytter den mod alderstegn og har en genopbyggende anti-age-effekt.

Altid skønne Pico er også kommet med deres efterårskollektion, som består af spænder i mørkere farver med få afstikkere som dette hårspænde i mint og glitter. Spændets farve kan altså et eller andet med en brunlig strik, jeans og mørke ankelstøvler til.